Henan Bensen Inductry Co., Ltd.

Henan Bensen Industry Co., Ltd.

Supplier profesional kain kulit interior otomotif
Sinau Luwih Luwih
  • About Factory

    Babagan Pabrik

    Pabrik kita nutupi area 20000 meter persegi. Ngadopsi mode manajemen Standar, Kita wis entuk sertifikasi sistem kontrol kualitas ISO9001 lan sistem kontrol lingkungan ISO 14000.
  • Our Main Products Include

    Produk Utama Kita Klebu

    Kulit PVC, kulit PU Kulit Microfiber Mobil, alas lantai Mobil lan sapanunggalane. Kita wis dadi perusahaan terkemuka ing bidang kulit sintetis kanthi "kualitas dhuwur, rega kompetitif, lan layanan purna jual sing andal.
  • Our Advantages

    Kauntungan Kita

    Kualitas tinggi, rega sing apik minangka kaluwihan utama. Kepuasan pelanggan minangka tujuan utama pengalaman Bensen 10 taun ing lapangan kulit interior mobil.
about_tit_ico

Babagan Kita

Didirikan ing 2012, Henan Bensen Industrial Co., Ltd. minangka pabrikan khusus kanggo kulit otomotif lan bahan Otomotif Otomotif.

Kanthi rong basis manufaktur ing Shanghai lan Kaifeng, pabrik kami jembarake 20000 meter persegi. Kajaba kanggo rong jalur produksi Microfiber, Kita uga ngimpor sawetara peralatan produksi profesional. Ngadopsi mode manajemen Standar, Kita wis entuk sertifikasi sistem kontrol kualitas ISO9001 lan sistem kontrol lingkungan ISO 14000.

  • 20210125134222
  • 0210125134236
  • _20210125134239
  • _20210125134244
  • 20210125110813