Henan Bensen Inductry Co., Ltd.

Keuntungan Perusahaan Bensen

Perusahaan Bensen wis pirang-pirang taun nandheske kualitas dhisik, pelanggan kanggo tujuan kasebut, fokus ing pangembangan trim interior mobil. Bensen wis ana ing 10 taun pengalaman produksi, lan duwe pabrik lan lokakarya produksi dhewe, kanggo saben pelanggan nggawe sing cocog kanggo dekorasi interior mobil dhewe. Sekaligus, kita nggunakake teknologi paling canggih, lan bahan baku kualitas paling apik kanggo kulit mikrofiber otomatis. Bensen ngasilake produk paling apik, lan ngarep-arep bisa kerja sama jangka panjang karo saben talenta ing jaban rangkah. Pilihan sampeyan tanpa nuwun kanggo milih Bensen.

● Keuntungan saka Perusahaan Bensen:

1. Bensen duwe pabrik dhewe lan bisa nyedhiyakake layanan khusus.

2. Kita duwe inventarisasi kulit sing akeh sing siap dikirim langsung.

3. 40+ warna sing beda-beda yaiku kulit mikrofiber mobil kanggo pilihan sampeyan

4. Produk bensen kasedhiya kanthi macem-macem pola, kalebu pola BMW, pola pinhole, lan liya-liyane. Uga kasedhiya kustomisasi miturut sarat sampeyan.

5. Sampel gratis bisa diwenehake kanggo mriksa kualitas.

6. Tim profesional kanggo ngatasi masalah babagan interior mobil.

ftsyhrt

● Kaluwihan Bensproduk en:

✧ Kaluwihan kulit microfiber:

Kulit mikrofiber otomatisduwe macem-macem warna, kita duwe 40+ warna kanggo milih pelanggan. Cepet warna dhuwur. Nggunakake metode ISO 105-X12, kenceng warna gosok garing saka kulit mikrofiber Bensen kanggo mobil bisa tekan 5. Uga bisa nahan kekuatan luh maksimum 80N. Bensen ikukulit mikrofiber mobil meh ambegan kaya kulit asli.

Tahan noda sing kuwat, gampang diresiki. Noda kopi lan jus bisa dicopot nganggo andhuk kertas sing teles; resistensi nyandhang apik. Panggunaan saben dinane biasane ora nganggo, sanajan nggunakake gesekan bahan logam, nanging uga bisa tetep resik, ora ana jejak sing jelas. Bensenkulit suede otomatisnggunakake kulit suede microfiber, struktur khusus kanggo njamin permeabilitas udara sing apik; pengalaman nyopir sing luwih apik. Bisa nyegah awak lan kursi driver supaya ora geser nalika nyopir kanthi cepet. Werna luwih lengkap tinimbang kulit PU, lan efek visual bisa dibandhingake karo kulit. Ing kombinasi warna tartamtu, efek visual luwih kuwat tinimbang kulit PU.

PU leather upholstery
PU Fabric

✧ Keuntungan tikar lantai mobil:

1. Struktur strip sutra, bisa dadi kontrol efektif bledug lan tikar ing njero ruangan, ora kudu ngurus saben dina, nanging uga supaya mobil tetep resik; 

2. Bahan bermutu, umur layanan luwih saka limang taun; 

3. Saben model bakal ngukur data tikar sikil, dipersonalisasi, ora ana bebaya keamanan; 

4.Tikar lantai mobil ora mengaruhi keamanan nyopir, ukuran tikar sikil dibandhingake karo mobil sing sejatine, bagean penting, kayata kopling, ukuran throttle dirancang pas, ora bakal kena pengaruh; 

5.Warna komprehensif, kanggo memenuhi pilihan sampeyan.

car mats2
carpet-2-1
car mats6

✧ Kaluwihan saka bantal kursi mobil:

Kain bantal kursi mobil perusahaan Bensen nggunakake serat tanduran murni, ramah kulit lan nyaman, anti bakteri lan anti gatal, kringet ambegan lan apik, anti statis, ora ana pilling, ora frustasi, ora nggulung, alus lan alus. Kulit ing ngisor nggunakake proteksi lingkungan elastisitas dhuwur 1,4 mm TPU siji kulit umpluk, bisa njamin bantalan kursi elastisitas empuk, tahan slip ora tahan, ora kenceng ora cacat. Desain berongga kulit ing ngisor iki nambah breathability saka kulit. Lan panggunaan teknologi sulaman presisi tinggi (umume digunakake ing klambi dhuwur, topi lan sulaman liyane), perbaikan industri proses sulaman tradisional, taburan jahitan 16358, nggambarake bayangan pencakar langit kutha telung dimensi sing sampurna.Bantal kursi mobil bisa ngatasi lemes nalika nyopir, yen sampeyan butuh, hubungi kami.

car seat cushion 1
car seat cushion 2