Henan Bensen Inductry Co., Ltd.

Kulit Suede Kambing Suede Imitasi Mikrofiber Abang

Katrangan singkat:

Dhiameter mikrofiber cilik banget, mula kaku lenturane sithik banget, rasane serat utamane alus.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur

1. Sentuhan alus, tekstur mewah.
2. Cepet warna sing kuwat, ora gampang luntur, kanthi macem-macem warna alus.
3. Nganggo ambegan sing nyaman lan gampang diresiki.
4. Cocog kanggo macem-macem produk lan panggunaan, kayata atap mobil, kursi mobil, setir mobil, lsp.
5. Nduwe fungsi anget ing musim salju lan adhem nalika musim panas.
6. Produk adhedhasar banyu, kanggo nggayuh kesehatan manungsa kanthi nyata.

Geser warna bisa beda-beda gumantung saka sudhut utawa arah sing sampeyan deleng, amarga materi kasebut nduweni arah tumpukan, dudu masalah pergeseran warna.

Elinga yen migrasi warna bisa kedadeyan yen kain peteng dipasang karo kain warna putih utawa cahya.

Suede digawe saka microfiber lan duwe permukaan alus. Gosok dawa sing bola-bali bisa nyebabake bulu wungu mundhak utawa bahan robek.

Lumahing minangka bulu mikrofiber sing nggawe tekstur alus sing unik. Suhu dhuwur bisa ngrusak utawa kobong.

Gambar

Faux Suede Car Fabric 1
Faux Suede Car Fabric 4
Faux Suede Car Fabric 2
Faux Suede Car Fabric 3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan