Henan Bensen Industry Co.,Ltd

Kabar

  • Resin poliuretan basis banyu kulit sintetis tambah RMB 2000-3000 ton

    Ing wektu anyar, mimpin dening energi global lan inflasi input kimia, "kabijakan kontrol pindho" anyar saben provinsi lan kekurangan output listrik, rega bahan baku wis tambah Ngartekno. Kanggo nyuda tekanan operasi, perusahaan kita mutusake ...
    Waca liyane
  • Happy Thanksgiving Day

    Sugeng dinten panuwun

    Syukuran iku dina preian kulawarga, wektu kanggo kulawarga kanggo nglampahi wektu bebarengan, perayaan seneng-seneng, wektu kanggo kumpul kulawarga, wektu kanggo gawe anyar paseduluran, wektu kanggo nuduhake rasa syukur lan ngucap sukur marang Gusti Allah kanggo kabecikan. lan iku apa Thanksgiving kabeh babagan. The Hist...
    Waca liyane
  • How the Interior of the Car should be Modified

    Carane Interiore Mobil kudu Diowahi

    Kanthi pungkasane Pameran Otomatis Internasional Pusat Konvensi lan Pameran Zhengzhou, luwih akeh pamilik mobil ora mung seneng mobil anyar, nanging seneng ngowahi interior mobil sing dikarepake, nggunakake bahan mentah kulit sing disenengi, kayata mikro PU...
    Waca liyane
  • 2021 14th Zhengzhou International Automobile Exhibition

    2021 Pameran Mobil Internasional Zhengzhou kaping 14

    Jeneng Pameran Otomatis: 2021 Jinis Pameran Mobil Internasional Zhengzhou kaping 14: Pameran Mobil Lengkap Wektu Pameran Otomatis: Nov. 04, 2021 - 08 Nov. 2021 Lokasi Pameran Otomatis: Pameran Otomatis Pusat Konvensi lan Pameran Internasional Zhengzhou Pambuka: Otomotif Internasional Zhengzhou kaping 14...
    Waca liyane
  • 2021 All China Leather Exhibition Fair will be in Shanghai

    2021 Kabeh Pameran Kulit China bakal ana ing Shanghai

    2021 All China Leather Exhibition Fair ditundha dadi 23 November nganti 25 Nopember.
    Waca liyane
  • Application Range of PVC Leather and PU Leather

    Range Aplikasi Kulit PVC lan Kulit PU

    Jeneng lengkap kanggo kulit PVC yaiku kulit polivinil klorida. PVC minangka bahan non-kristal sing nduweni resistensi banget kanggo oksidasi, asam kuat lan reduksi. Kulit PVC uga nduweni kekuatan dhuwur lan stabilitas banget, lan ora gampang kobong lan tahan karat sing disebabake dening iklim ...
    Waca liyane
  • What is the Difference Between PU Leather and PVC Leather?

    Apa Bedane Antarane Kulit PU lan Kulit PVC?

    Saiki liyane lan liyane nduweni mobil ing pilihan saka interior mobil kanggo mobil, bingung carane milih antarane PU kulit lan PVC kulit, dina iki kita bakal njelasno saka sawetara aspèk PU lan PVC ing pungkasan apa prabédan. Pengenalan Kulit PU: Po...
    Waca liyane
  • What is Microfiber Leather? (2)

    Apa iku Kulit Microfiber? (2)

    Kulit microfiber nyaman, ayu, anget lan ambegan. Nduwe tingkat draping lan plump sing apik, lan uga nduweni dandan sing jelas ing sifat hidrofobik lan antifouling. Bedane antarane kulit microfiber lan kulit imitasi: Penampilan Kulit Microfiber ...
    Waca liyane
  • What is microfiber leather? (1)

    Apa kulit microfiber? (1)

    Jeneng lengkap microfiber yaiku kulit sintetis microfiber PU. Umumé, microfiber digawe saka lapisan PU (resin poliuretan) lan kain microfiber kanthi kinerja dhuwur. Struktur kasebut paling cedhak karo kulit asli, lan kalebu generasi kaping telu ...
    Waca liyane
  • Why is car leather different from other leather

    Kenapa kulit mobil beda karo kulit liyane

    Umume konsumen ora ngerti manawa ana bedane ing antarane kulit sepatu, sofa, utawa kursi mobil. Kulit iku kulit (kajaba ora), nanging pengawasan sing luwih cetha nuduhake manawa ana bedane gedhe antarane bahan sing digunakake ing fashion utawa upholsteri lan ...
    Waca liyane
  • How to clean the car leather

    Carane ngresiki kulit mobil

    Kanggo nglindhungi mobil kita, pemilik bakal milih bantal kulit mobil sing paling disenengi kanggo nglindhungi mobil sing ditresnani. Bantal mobil ora mung bisa ndawakake umur layanan mobil kita, lan nggawe mobil katon luwih ayu. Kaping pisanan, kita ndeleng karakteristik kulit ...
    Waca liyane
  • How to Choose the Car Foot Mats

    Carane Milih Car Foot Mats

    Perusahaan Bensen fokus ing produksi interior otomotif. Saiki, kloso mobil ing pasar otomotif utamane dipérang dadi: tikar serat kimia, tikar karet, tikar kabeh lan tikar kulit, lan liya-liyane miturut materi. Macem-macem bahan keset mobil, kaluwihan lan ...
    Waca liyane

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita