Henan Bensen Inductry Co., Ltd.

Kulit Ponggawa Microfiber Hitam Suede kanggo Mobil

Katrangan singkat:

Bobot ringan, 30% luwih entheng tinimbang kulit alami, memenuhi tuntutan desain bobot ringan lan ekonomi bahan bakar.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur

Kekuwatan lentur monofilamen mikrofiber kurang, ditambah karo struktur pirang-pirang monofilamen, supaya kain microfiber nduweni ketahanan sing alus, krasa alus; bisa nggunakake microfiber kanggo mbentuk kain sing ketat banget, saengga fungsine apik, anti banyu, tahan angin, permeabilitas kelembapan, insulasi panas, kanthi tampilan kaya sutra, kilau alus.

Yen dibandhingake karo kain biasa utawa kain kulit, warna kain headliner otomotif luwih lengkap, rasane visual sing dhuwur banget. Kain headliner suede palsu duwe sentuhan sing alus banget lan lembut, luwih nyoroti rasa kemewahan, saliyane daya tahan bahan suede tinimbang kulit, koefisien gesekan sing luwih dhuwur, utamane cocog digunakake ing kursi, panggunaan saben dina dhasar ora bakal katon nyandhang lan luh. Malah saka wektu ke wektu kanthi kontak bahan logam isih padhang kaya sing anyar. Tahan noda kuwat banget (kanthi gombal kanthi lembut bisa ngilangke kopi utawa jus), kinerja resistensi geni luwih apik tinimbang kulit alami.

Materi Poliester + Poliuretan Teknik Nggawe Rajutan
Pola Embossed Jembar 148cm
Gunakake Roda kemudi; Panel interior otomatis; Kursi Mobil; Atap mobil; Panel lawang otomotif  Fitur Anti-Jamur, tahan Abrasi
Papan Asal Cina Jeneng Merek Kulit Bensen
MOQ 500 Meter Werna Warna sing Disesuaikan
Lumahing Resistensi Abrasi Kuat Tembung kunci Nanofibers
Pengepakan 30 Meter / Gulung Rasane tangan Pasukan alus, Elastis

FAQ

P: Kepiye cara golek conto, lan apa conto conto kanggo ngirim.
A: Sampel gratis bisa dikirim mung mbayar biaya ekspres. Sajrone Seminggu bisa dikirim menyang sampeyan.

P: Apa jumlah minimum order barang sampeyan.
A: Kanggo produk ing stok, MOQ 10 yard. Werna khusus 500 meter

T: Kepiye wektu dhaptar kuping nalika sampeyan bisa ngirim.
A: Produk ing saham bakal dikirim sajrone 3 dina, lan wektu pangiriman produk khusus 15 dina. Kajaba faktor khusus kaya preinan musim semi lsp.

P: Kepiye layanan sawise didol.
A: Kita nyedhiyakake layanan sawise-adol sing apik kanggo saben pesenan, ana masalah sing bakal tanggung jawab lan dirampungake. Jaminan kualitas telung taun kanggo sampeyan.

Gambar Aplikasi Produk

Alcantara Replacement 1 (1)
Alcantara Replacement 2 (1)
Alcantara Replacement 3 (1)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan