Henan Bensen Inductry Co., Ltd.

FAQ

Apa aku bisa njupuk conto gratis?

Ya, kasedhiya 1 yard SAMPEL GRATIS, kita ngerti amarga sampeyan ngerti manawa biaya pengiriman bakal diklumpukake.

Apa sampeyan duwe MOQ kanggo warna sing dituduhake ing tautan?

Ora ana MOQ kanggo stok biasa sing kasedhiya, sampeyan bisa pesen saben jumlah sing dijaluk. Kanggo materi warna sing disesuaikan bakal ana MOQ 300 yard.

Apa kiriman sampeyan?

Barang stok biasa dikirim metu sajrone 3 dina sawise rampung. Kanggo lead time produksi anyar yaiku 15-20 dina sawise nampa setoran 30%. Kanggo match lab warna 7 dina sing disesuaikan lan 20 lead time produksi.

Kepiye kulit sintetik utawa umur kain?

Kanggo kulit sintetis, bahan sing ramah lingkungan lan bisa tahan suwene 3-5 taun ing kondhisi sing apik kayata ora ana suhu dhuwur sing asol lan area asor sing dhuwur. Kanggo kulit microfiber umure bisa luwih saka 10 taun.

Apa aku bisa nduwe katalog?

Amarga macem-macem produk, wenehi informasi babagan syarat sing akurat supaya bisa disesuaikan kanggo sampeyan.

Apa bisa duwe logo utawa tekstur kewan ing kulit?

Mesthi. Hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kepiye cara njamin kualitas?

Tansah conto sadurunge produksi sadurunge produksi massal.
Selalu Final inspeksi sadurunge dikirim.

Napa sampeyan kudu tuku saka kita dudu saka pemasok liyane?

Kita duwe spesialisasi ing pengembangan, produksi lan pemasaran kulit PVC / PU / Semi PU / Kulit terikat / Microfiber. Kajaba rega kompetitif pasar, macem-macem warna lan desain trendi kasedhiya, lan kualitas stabil banget.

Aku ora weruh garis lan warna sing dikarepake ing situs web sampeyan. Apa sing kudu ditindakake?

Kirimake conto menyang alamat, banjur bisa bukti khusus kanggo sampeyan. Laboratorium R&D dikelola karo ahli kimia, ahli warna, lan teknisi pangembangan produk sing trampil sing bisa nggawe produk khusus sing cocog karo spesifikasi sing tepat.

Apa istilah pembayaran perusahaan sampeyan?

Istilah pambayaran kanggo pelanggan anyar yaiku deposit T / T 30% lan saldo sadurunge dikirim utawa L / C sadurunge katon. Kita bisa ngrembug babagan jangka pembayaran sing luwih apik sawise sawetara pesenan kanthi kerja sama sing apik.