Henan Bensen Inductry Co., Ltd.

Kulit Suede Otomotif Ramah Lingkungan kanggo Kursi

Katrangan singkat:

Kain interior otomotif duwe syarat sing luwih ketat babagan anti-fouling, tahan api, anti-statis, tahan sinar srengenge, gampang diresiki, lsp. Ing kursi, setir lan bagean liyane sing kena karo awak manungsa mbutuhake kenyamanan lan kaendahan lan kekiatan


Detail Produk

Tag Produk

Fitur

Materi iki nduweni rasa kelas sing ora kalah karo kulit, nanging uga duwe koefisien gesekan sing ora ana tandhingane karo kulit. Yen digunakake ing kursi, bisa nyegah awak driver supaya ora geser karo kursi nalika nyopir kanthi agresif, nyedhiyakake pengalaman nyopir kanthi luwih apik, ing wektu sing padha, jinis bahan iki uga tahan tahan nyandhang lan tahan api, kayata karusakan sing ora disengaja, bahan iki meh ora ana tandha-tandha tuwa, bahan iki nalika anget mangsa lan musim panas adhem kanthi wektu sing luwih entheng.

Yen dibandhingake karo kain biasa utawa kain kulit, warnane luwih lengkap, rasane visual sing dhuwur banget, nduwe sentuhan sing alus banget lan lembut, luwih nyorot rasa mewah, saliyane daya tahan bahan ganti alcantara tinimbang kulit, koefisien gesekan , utamane cocog kanggo digunakake ing kursi, panggunaan dhasar saben dina ora bakal katon suwek. Malah saka wektu ke wektu kanthi kontak bahan logam isih padhang kaya sing anyar. Tahan noda kuwat banget (kanthi gombal kanthi lembut bisa ngilangke kopi utawa jus), kinerja resistensi geni luwih apik tinimbang kulit alami.

1. Sentuhan alus, tekstur mewah.

2. Cepet warna sing kuwat, ora gampang luntur, kanthi macem-macem warna alus.

3. Nganggo ambegan sing nyaman lan gampang diresiki.

4. Cocog kanggo macem-macem produk lan panggunaan, kayata atap mobil, kursi mobil, setir mobil, lsp.

5. Nduwe fungsi anget ing musim salju lan adhem nalika musim panas.

6. Produk adhedhasar banyu, kanggo nggayuh kesehatan manungsa kanthi nyata.

Gambar

Alcantara Replacement 3
Alcantara Replacement 1
Alcantara Replacement 4
Alcantara Replacement 2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan