Henan Bensen Inductry Co., Ltd.

Kulit PVC

  • 1mm Faux PVC Artificial Leather Single or Double Sided

    Kulit Palsu 1mm Palsu Kulit Ponggawa Single utawa Ganda

    Yen dibandhingake karo kulit liyane, kulit PVC luwih gampang plastik lan luwih dibersihake, asring nganggo andhuk udan utawa andhuk kertas udan. Umume kulit PVC sing digawe dening Bensen wis kasedhiya, hubungi kami yen sampeyan butuh katrangan utawa conto liyane.

  • Big Discounting China PVC Artificial Leather for Automotive Durable

    Diskon Gedhe Kulit Ponggawa China China Kanggo Otomotif Awet

    PVC, cekak saka Polyvinylchlorid, luwih akeh lapisan ing ngisor lapisan kasebut. Bahan utamane yaiku polivinil klorida, lan bahan liyane ditambahake kanggo nambah resistensi panas, kateguhan, kemuluran. PVC uga nduweni kekuatan dhuwur lan stabilitas sing apik banget, lan ora gampang murub, bisa nolak perubahan iklim sing nyebabake korosi lan fenomena liyane. Iki minangka bahan sing apik banget, amarga aman banget, mula bisa dideleng ing endi wae ing urip. Saben dina, macem-macem produk kulit bisa ditemokake ing endi wae, kayata dekorasi interior, kain sofa, interior mobil, sandhangan, sepatu lan tas lan sapanunggalane. Produk kulit sing meh padha digawe saka kulit buatan

  • 0.25mm-3mm Breathable PVC Leather for Car Interior Modification

    0.25mm-3mm Kulit PVC Bernapas kanggo Modifikasi Interior Mobil

    Yen dibandhingake karo kulit liyane, kulit PVC luwih gampang plastik lan luwih dibersihake, asring nganggo andhuk udan utawa andhuk kertas udan. Umume kulit PVC sing digawe dening Bensen wis kasedhiya, hubungi kami yen sampeyan butuh katrangan utawa conto liyane.

  • Artificial PVC Leather Vegan PVC Leather Competitive Price

    Rega Kompetisi Kulit PVC Kulit Vegan

    Yen dibandhingake karo kulit liyane, kulit PVC luwih gampang plastik lan luwih dibersihake, asring nganggo andhuk udan utawa andhuk kertas udan. Umume kulit PVC sing digawe dening Bensen wis kasedhiya, hubungi kami yen sampeyan butuh katrangan utawa conto liyane.

  • Fashion Breathable Car PVC Leather Sheet Embossed Surface

    Lembar Kulit Bernapas Mobil PVC Bernapas Ing Lumahing timbul

    Yen dibandhingake karo kulit liyane, kulit PVC luwih gampang plastik lan luwih dibersihake, asring nganggo andhuk udan utawa andhuk kertas udan. Umume kulit PVC sing digawe dening Bensen wis kasedhiya, hubungi kami yen sampeyan butuh katrangan utawa conto liyane.

  • Soft Feeling Fake Leather PVC Material for Car Floor Mat in Roll

    Bahan Palsu Kulit Palsu Kroso Roso kanggo Tikar Lantai Mobil ing Roll

    Yen dibandhingake karo kulit liyane, kulit PVC luwih gampang plastik lan luwih dibersihake, asring nganggo andhuk udan utawa andhuk kertas udan. Umume kulit PVC sing digawe dening Bensen wis kasedhiya, hubungi kami yen sampeyan butuh katrangan utawa conto liyane.

  • China Manufacturer Fake Leather PVC for Auto Interiors

    Produsen China Palsu Kulit Palsu kanggo Interior Interior

    Yen dibandhingake karo kulit liyane, kulit PVC luwih gampang plastik lan luwih dibersihake, asring nganggo andhuk udan utawa andhuk kertas udan. Umume kulit PVC sing digawe dening Bensen wis kasedhiya, hubungi kami yen sampeyan butuh katrangan utawa conto liyane.

  • Thickness 0.7mm PVC Faux Leather for Car Seat Cover Material

    Kandel 0.7mm Kulit Faux PVC kanggo Bahan Tutup Kursi Mobil

    Yen dibandhingake karo kulit liyane, kulit PVC luwih gampang plastik lan luwih dibersihake, asring nganggo andhuk udan utawa andhuk kertas udan. Umume kulit PVC sing digawe dening Bensen wis kasedhiya, hubungi kami yen sampeyan butuh katrangan utawa conto liyane.

  • High Quality PVC Artificial Leather for Car Interior Decoration

    Kulit Ponggawa PVC Berkualitas Tinggi kanggo Dekorasi Interior Mobil

    Yen dibandhingake karo kulit liyane, kulit PVC luwih gampang plastik lan luwih dibersihake, asring nganggo andhuk udan utawa andhuk kertas udan. Umume kulit PVC sing digawe dening Bensen wis kasedhiya, hubungi kami yen sampeyan butuh katrangan utawa conto liyane.

  • Car Parts Covering Artificial PVC Leather Material with Competitive Price

    Suku Mobil Nyakup Bahan Kulit PVC Ponggawa kanthi Harga Kompetitif

    Yen dibandhingake karo kulit liyane, kulit PVC luwih gampang plastik lan luwih dibersihake, asring nganggo andhuk udan utawa andhuk kertas udan. Umume kulit PVC sing digawe dening Bensen wis kasedhiya, hubungi kami yen sampeyan butuh katrangan utawa conto liyane.

  • 54/55 Inch Width Synthetic PVC Leather for Car Seats

    54/55 Inci Kulit PVC Sintetis Jembar Kanggo Kursi Mobil

    Yen dibandhingake karo kulit liyane, kulit PVC luwih gampang plastik lan luwih dibersihake, asring nganggo andhuk udan utawa andhuk kertas udan. Umume kulit PVC sing digawe dening Bensen wis kasedhiya, hubungi kami yen sampeyan butuh katrangan utawa conto liyane.

  • Custom Faux Synthetic PVC Auto Leather for Car Seat Cover

    Kulit Auto PVC Sintetis Faux Khusus kanggo Tutup Kursi Mobil

    Yen dibandhingake karo kulit liyane, kulit PVC luwih gampang plastik lan luwih dibersihake, asring nganggo andhuk udan utawa andhuk kertas udan. Umume kulit PVC sing digawe dening Bensen wis kasedhiya, hubungi kami yen sampeyan butuh katrangan utawa conto liyane.