Henan Bensen Inductry Co., Ltd.

Kulit Suede Otomatis Kualitas PU Kulit Microfiber

Katrangan singkat:

Suede digawe saka microfiber lan duwe permukaan alus.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur

Microfiber poliester, uga dikenal minangka superfine denier. (Denier minangka unit serat serat, sutra dawane 9000 meter denier, satuan serat sutra 1,1 denier). Amarga luwih alus tinimbang serat tradisional, rasane luwih alus lan lembut tinimbang serat biasa lan bisa ngatasi kekurangan serat alami sing gampang kerut lan serat buatan manungsa sing ora bisa napas. Kajaba iku, uga duwe sifat anget, ora mould, bebas serangga, entheng, anti banyu lan akeh ciri khas liyane sing ora bisa diganti.

 

Care lan Maintenance.

1. Mesin sing bisa dicuci ing banyu adhem, bisa didaur ulang.

2. Gunakake deterjen ringan, aja nganggo pemutih.

3. Tumbuh garing utawa garing srengenge.

4. Yen sampeyan butuh setrika, coba gunakake kain empuk lan wesi kanthi lembut ing suhu sithik.

6. Cara ngresiki garing kanthi rutin kasedhiya.

Gambar

Alcantara Replacement 2
Alcantara Replacement 3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan