Henan Bensen Inductry Co., Ltd.

Babagan Kita

Henan Bensen Industry Co., Ltd.

Babagan Kita

Didirikan ing 2012, Henan Bensen Industrial Co., Ltd. minangka pabrikan khusus kanggo kulit otomotif lan bahan Otomotif Otomotif.

Kanthi rong basis manufaktur ing Shanghai lan Kaifeng, pabrik kami jembarake 20000 meter persegi. Lan Bensen nggunakake luwih saka 480 buruh; Kajaba kanggo rong jalur produksi Microfiber, Kita uga ngimpor sawetara peralatan produksi profesional. Ngadopsi mode manajemen Standar, Kita wis entuk sertifikasi sistem kontrol kualitas ISO9001 lan sistem kontrol lingkungan ISO 14000. Bensen mesthi ngetrapake konsep nggawe nilai pelanggan kanggo produk sing disesuaikan karo pelanggan kanggo nyukupi kabutuhane para pelanggan, lan terus-terusan menehi solusi lan masalah teknis kanggo para pelanggan. Eksplorasi lan inovasi liyane, lan keunggulan.

Sajrone 10 taun kepungkurbensen mesthi nindakake "kualitas produk supaya bisa urip, tujuan kapercayan lan layanan pangembangan" tujuan bisnis. Kasedhiya nyedhiyakake produk lan layanan berkualitas tinggi kanggo sampeyan. Kita duwe tim manajemen desain sing profesional, khusus, wiwit desain produk, nggawe cetakan, ngecor menyang perakitan Produk, kanggo saben aspek lan proses sing dites lan dikontrol kanthi ketat.

Tur Pabrik

Produk utama kami kalebu: kulit PUV, kulit PU, kulit Microfiber sing akeh digunakake ing tutup kursi mobil, interior otomotif, panel lawang mobil, lan liya-liyane. Benen ora mung duwe akeh pasar dodolan domestik, nanging uga diekspor menyang Eropa, USA, nanging uga diekspor menyang negara-negara Asia. Lan luwih saka iku, kita uga ngasilake kulit kain pelapis, kulit tutup kursi Mobil, alas lantai Mobil lan liya-liyane. Kita wis dadi perusahaan utama ing bidang kulit sintetis.

Bisnis kanthi manut undang-undang negara sing relevan, peraturan lan aturan manajemen persyaratan WTO miturut ukum, aktif melu kerja sama ekonomi regional, prospek bisnis lan kabecikan, mbesuk, kita bakal ngembangake skala operasional lan pembangunan ekonomi perusahaan sing stabil , ngupayakake mitra kanthi tulus, kerja sama sing apik lan ngupayakake pembangunan umum.

Miturut prinsip kerjasama win-win, Bensen mesthi nyedhiyakake bahan berkualitas tinggi lan layanan paling apik, lan kerja sama kemitraan karo kabeh pelanggan.

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap